De slaapkamers van de appartementen bestaan uit één masterbedroom en een zijkamer. Kinderkamer in feite, met nog twee bedden. Dat maakt de appartementen geschikt voor een gezin met kinderen van maximaal 12 jaar.


De prijs is per appartement €95,00 per nacht. Wil een persoon, ouder dan 12 jaar, zich ter ruste leggen in het zijkamertje, dan stijgt voor die gast de prijs met €30,00 per nacht en ook hier geldt: minimaal twee nachten. Maar wél een lekker, uitgebreid ontbijt!


Er zijn geen betrouwbare pinautomaten in de omgeving.


Men dient het appartement om twaalf uur te verlaten; nieuwe gastenzijn dan weer om twee uur welkom.


Bij reservering dient de helft van het bedrag vooruit betaald te worden.


Annuleringsvoorwaarden, Huishoudelijk reglement Appartementen Bloemendaal.


Hoewel er een goed uitgeruste keuken in de appartementen te vinden is, kan er ook voor u gekookt worden aan het zwembad. Er is een menukaart met prijzen vanaf €10.00.

Voorwaarde is wel dat iedereen hetzelfde bestelt, want onze capaciteit is beperkt.


De tuin, het zwembad, kortom de hele locatie is uitsluitend bestemd voor de logerende gasten en dus niet bestemd voor dagrecreatie. Per logé is één dag-gast toegestaan, daarvoor brengen wij €5,00 per persoon in rekening. Die maatregel is er om andere huurders te beschermen; wil men een feestje of een training organiseren, dan kan men dus beter de vier appartementen tegelijk huren, zodat niemand anders er hinder van ondervindt.

(Maar ook dan geldt er een limiet voor het toegestane aantal bezoekers)


Algemene prijslijst is hier te bekijken